EcoCasco
All-electric, passief-energieneutraal tegen de laagste kosten !

Maatwerk

Op de andere pagina's kunt u zelf woningen kiezen, deze zijn al ontworpen en hebben dus geen extra ontwerpkosten meer. hiernaast bieden wij u ook de mogelijkheid om uw eigen droomhuis te laten ontwerpen in uw eigen stijl en met uw wensen.

Aanpassen van het standaard ontwerp

Indien een van de woningen op deze site niet helemaal aan uw eisen voldoet, maar wel nagenoeg, kunnen we speciaal voor u de woning aanpassen aan uw wensen. De kosten van deze aanpassing zijn relatief beperkt. Om te bekijken of uw wensen realiseerbaar zijn als aanpassing van het standaard ontwerp, nodigen wij uit om in een uur hier vrijblijvend over te praten. Naar aanleiding van dit gesprek krijgt u een raming van de bouwkosten en een indicatie hoeveelheid tijd die wij nodig denken te hebben uw plannen te verwerken.

Geheel eigen ontwerp

Uiteraard bent u niet gebonden aan onze standaard ontwerpen, maar we maken graag een volledig op maat gemaakt ontwerp voor uw droomhuis. In een gesprek van een uur nemen we uw wensen door en maken wij een offerte die in fasen het hele traject beschrijft.

Zend ons uw schets of foto en we nemen contact met u op!